Vid härden
Vid härden
Podd: Varför jagar de Christian Peterson?
1
0:00
-1:10:35

Podd: Varför jagar de Christian Peterson?

En samlad svensk politisk korrekthet käppjagar nu Christian Peterson och sluter upp bakom Tobias Hübinette, väl medvetna om dennes mörka förflutna. Hur det kan komma sig förklarar jag idag vid härden.
1

Vår framgång bygger på att vi är lojala mot vår svenska strävan så frågan är: hur lyckas man med det med tanke på att vårt folk är otacksamt att kämpa för? Detta inleder Vid härden denna gång.

Vidare går jag igenom det som nu träffar Christian Peterson med full kraft. Vad har han gjort för fel enligt våra motståndare, varför detta kompakta hat mot honom, varför dessa samordnade attacker? Det han gör kan Besten inte tolerera.

Sist men inte minst återkommer jag till frågan om tro. Denna gång lite mer på djupet då både hedningar och kristna har sina brister. Jag vill understryka grunden i tron, vilken rätt förstådd gör att vi kan samverka och faktiskt komma framåt, istället för att käbbla om detaljer.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

1 Comment
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.