Vid härden
Vid härden
Vägen framåt är inte materialistisk nationalism
3
0:00
-50:52

Vägen framåt är inte materialistisk nationalism

Ramadan är över och tro är vägen framåt. I väntan på den nödvändiga andliga renässansen finns det saker att göra. Låt mig berätta om några idag. Därtill ska du veta att det alltid finns hopp.
3

Vid härden denna gång tittar vi närmare på den stora slutbönen i Malmö i samband med att ramadan tog slut. Tusentals troende samlades och visade att de är här för att stanna. Det finns en styrka i tron som svenskar i allmänhet, och nationella i synnerhet, borde begripa.

Men i brist på den andliga renässans som måste komma så finns det en hel del som kan göras. Men det krävs att var och en av oss menar allvar med vad vi företar oss.

Avslutningsvis ingjuts hopp i lyssnaren. För hopp finns det mycket av. Kanske känns det inte så i dessa tider, men det är bara för att motståndaren vill att dina dagar ska kännas hopplösa.

3 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.