Vid härden
Vid härden
Podd: Sverige behöver barbarer igen
0:00
-57:33

Podd: Sverige behöver barbarer igen

Se det sjuka skådespel som utspelar sig framför ögonen och inse att det krävs att du ändrar ditt tänkesätt radikalt.

Haveriet är normaltillståndet numera i Sverige och alla de institutioner som har till uppgift att bevaka de vanliga schyssta svenskarnas väl är hopplöst usla på det. Vilket har skapat ett samhällsklimat som på alla sätt lämnar mycket att önska.

Mitt upp i detta ägnar sig vänstern som vanligt åt att dra isär landet. Deras eviga kärlek till split och konflikt fortsätter med frenesi, resultatet av att man lär sig från sina sinnessjuka vänner i USA.

Sammantaget finns bara en väg framåt. Det måste du väl inse? Och för att klara de utmaningarna så måste du ändra ditt sätt att tänka. Du måste bli en ny barbar som jag kallar det. Och i detta avsnitt resonerar jag mer om det.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.