Vid härden
Vid härden
Podd: Visor vid härden
1
Preview
0:00
-1:09:46

Podd: Visor vid härden

Några dikter från min kommande bok, översatta och tonsatta, med samtal däremellan. Vare sig mer eller mindre vid härden denna gång.
1

I dagens avsnitt ger jag dig visor från härden. Musik möter poesi i hjärtats språk. Här utforskar och tar jag på mig skaldens roll genom att dela personligt skapade låtar och dikter, med förhoppningen att du kan göra dem till dina. Jag vill ge dig möjligheten att vara lite självömkande och patetisk en stund. Det är skaldens uppgift och eftersom jag inte har något att bevisa känner jag att jag vill axla detta ansvar.

Det är en inbjudan till reflektion och samhörighet, där de mina egna dikter, översatta till engelska och tonsatta, inte bara uttrycker mina egna erfarenheter och drömmar, utan även strävar efter att beröra och inspirera dig som lyssnare. Tillsammans vid härden upptäcker vi musikens och ordens kraft att förena oss i en djupare förståelse för varandra och oss själva. Och framförallt, vi får släppa masken en liten stund.

För dig som är prenumerant följer här texterna till de visor som spelas i programmet.

Är du inte prenumerant? Bli det.

Listen to this episode with a 7-day free trial

Subscribe to Vid härden to listen to this post and get 7 days of free access to the full post archives.

Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.