Vid härden
Vid härden
Podd: Transeriet måste ifrågasättas
2
0:00
-1:43:20

Podd: Transeriet måste ifrågasättas

Tillsammans med Tyra pratar jag om trans-pandemin som pågår. Men det blir också en del om första maj samt Sverige AB:s tröstlösa kamp mot organiserad brottslighet.
2

Att det pågår en trans-pandemi tror jag inte någon har missat. Det hela tar sig mer och mer bisarra uttryck hela tiden. Finns det något slut på detta? Det var länge sedan nu som det handlade om människor med oklar könsidentitet (från födseln) som får hjälp att hitta sig själv. Nu serveras könsbyte som ett enkelt fixande för människor med ofta flera diagnoser och psykisk ohälsa.

Jag samtalar med Tyra om detta i denna podd. Men innan hon släpps in så funderar jag själv över detta med skönhetsoperationer och hur vana vid är med att ordna saker vi är missnöjda med genom att lägga oss under kniven. Det ena leder till det andra.

Första maj står för dörren och jag menar att vi vanligt folk inte kan eller ska använda denna dag politiskt. Den är smittad av socialistisk terror och bloddränkt från start. Inte ens taktiskt är den värd att lyfta. Men för den sakens skull finns det orsaker att fira den, som man gjorde i gamla Bondesverige till exempel.

Så var det det där med polisen och samhällets kamp mot den organiserade brottsligheten. Uppenbarligen är det så att den numera finns i hela landet. Vilket inte är så underligt om man hängt med hur politiken formats. Tyvärr verkar samtidigt inte svenskar, i alla fall inte tillräckligt många svenskar, inse att de måste ta ansvar för framtiden på egen hand.

Där har vi ämnena vid härden denna gång.

2 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.