Vid härden
Vid härden
Podd: Tankar inför 2024
3
0:00
-1:22:49

Podd: Tankar inför 2024

Det nya året står för dörren och vad är då bättre än att blicka tillbaka på det som gått? Men så klart också fundera över det som snart rings in. Jag gör det här på mitt sätt.
3

Är du förberedd att möta det nya året? Vågar du förbereda dig som man ska, eller är det gamla hjulspår och lunk som väntar? Tänker du vara allvarlig, göra din plikt och vara en del av lösningen?

Vi har sådana fantastiska möjligheter och potentialen för vår svenska strävan är enorm. Men inget händer av sig själv utan var och en av oss måste ta ansvar. Ansvar och allvar är vad som måste prägla det nya året.

Gott nytt år!

Share


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

3 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.