Vid härden
Vid härden
Podd: Svensken måste förmås vända om; göra om och göra rätt
1
0:00
-1:05:52

Podd: Svensken måste förmås vända om; göra om och göra rätt

För många valmöjligheter är ingen bra idé. Tydligt också att många inte vet sitt eget bästa. Det tarvas en fast patriarkal hand som tuktar och visar vägen framåt. Allt annat leder till avgrunden.
1

Ur innehållet:

  • Vår natur får oss att välja det enkla, det som ger tillfredsställelse och sky det jobbiga. Men det jobbiga är vad som danar oss till bra människor. Alltså måste vi gör tvärtom om vi vill tillhöra skaran som skapar något bättre.

  • Det visade sig att det inte gick att sälja sexiga underkläder med modeller som är allt annat än sexiga. Våra instinkter är vad de är, vi måste förstå dem och anpassa oss. Wokeismen tror de kan ändra dem. De tror fel.

  • Kan Sverige läkas? Nej, det går inte att få samförstånd med dom som vill vårt folk så illa. Det är inte önskvärt med tanke på de uttalanden och de ställningstaganden folk gör. Antingen vinner vi och livet går vidare, eller så vinner de och vi sjunker ner i mörkret. Det krävs en patriarkal hand som tuktar folket och pekar ut rätt riktning.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

1 Comment
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.