Vid härden
Vid härden
Podd: Så här tar det slut om vi viker oss för islamisterna
0:00
-1:16:22

Podd: Så här tar det slut om vi viker oss för islamisterna

Regeringen försöker finna en väg att gå islamisterna till mötes och förbjuda koranbränningar. Sveket är totalt. Låt mig berätta om framtiden när vi viker oss.

Det är tydligt att islamisterna kommer framhärda med sina krav på att Sverige ska anamma sharia och förbjuda koranbränningar. Det är också tydligt att konsensus finns för att göra det, även om grundlagen tills vidare ska behållas intakt.

Detta är ett ödesval och viker vi oss så kommer islamiseringen ta nya kliv framåt med stormsteg. I detta avsnitt försöker jag inskärpa allvaret och aningen frustrerat fylka er alla till handling för framtiden. Vi vet nämligen vad som händer när islamisterna utgör 20 procent och inte runt 10 som idag. Och 20 procent blir de inom ett årtionde.

Låt oss börja vinna genom att också du drar ditt strå till stacken. Sensmoralen är:

Man vinner genom att erövra makt, mark och förtroende. Man vinner genom att agera och inte bara resonera. Små segrar är segrar. Se till så att det du gör ger avtryck på riktigt. Fråga dig: när allt är klart, vad lämnar du över?


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.