Vid härden
Vid härden
Podd: Och så svek männen kvinnorna
0:00
-1:29:40

Podd: Och så svek männen kvinnorna

Idag skriker kvinnor efter att männen ska kliva fram och göra sin plikt. Männen måste förstå och acceptera sitt ansvar inför situationen vi står inför.

Tidsandan är tydlig, män och kvinnor verkar inte vara överens om något. Ändå är det fler kvinnor än någonsin i modern tid som ser igenom lögnen de lurats att leva i. Deras viskande röster hörs i offentligheten, kvinnor som vill, som söker att leva som de är menade. Nu är det dags för männen att kliva fram och göra sin plikt.

För det är männen som måste kliva fram. På punkt efter punkt har vi svikit vår naturliga och gudagivna plikt och av rädsla fortsätter många göra det idag.

Denna dystra tid vi lever i kan förkortas, om männen tar sitt ansvar, pekar med hela handen, kliver fram och slutar vara oroliga för konsekvenserna. Det finns en naturlig/biologiska hierarki. Lita på den.

Share


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman


Klok är den som prenumererar. Tro mig.

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.