Vid härden
Vid härden
Podd: Israel idag – Europa i morgon?
0:00
-1:06:36

Podd: Israel idag – Europa i morgon?

Det finns en hel del att fundera över och viktiga slutsatser att dra av Hamas attack mot Israel, och vad som nu väntar. Både den stora bilden såväl som den lilla tittar vi närmare på idag.

Hamas attackerade Israel. Hur är det ens möjligt? Brutaliteten som uppvisas har chockad många, medan andra tog sig ut på gatorna och hyllade handlingarna. Kanske begriper några fler vad som väntar Europa framöver. Eller tror man inte att det som hände i Israel kan hända här? Vapnen finns, kanske inte viljan eller omständigheterna, just nu.

Jag ställer mig också frågan om varför folk inte längre bryr sig om sitt eftermäle och förklarar varför detta är ett problem.Kanske motiverar jag dig att vilja sträva efter ett gott sådant. Jag hoppas.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.