Vid härden
Vid härden
Podd: Hur lever man ett naturligt liv?
2
0:00
-1:06:51

Podd: Hur lever man ett naturligt liv?

Världen dödar oss andligt och dränerar oss fysiskt. Jag vill något annat. Men hur gör man? Om det resonerar jag idag. Blir dock också en del om islamiseringen och C-ledarens plötsliga "svenskhet".
2
  • En muslim i Malmö hotade staden med kravaller om ett extra bidrag till en av deras religiösa fester inte betalades ut. Denna gången lät sig inte kommunen skrämmas och föreningen som skulle få bidraget stängde av medarbetare. Jag tror att det bara är att vänja sig vid dylikt och jag är säker på att Sverige AB inte har vad som krävs för handskas med det.

  • Centerlederen Demirok är svensk … hävdar vissa eftersom han avsagt sig sitt turkiska medborgarskap. Tyvärr måste jag smolka den bägaren rejält. Och inte nog med att han inte är svensk, de människor som levde i dagens Turkiet för länge sedan, var inte turkar.

  • Att leva enkelt och att leva naturligt är vad vi ska göra. Jag känner en starkt längtan efter ett sådant liv själv, även om jag så klart uppskattar mycket av den teknik och de uppfinningar som gjort våra liv enklare att leva. Men med det sagt så finns det sådant som vi bör göra, och sådant vi inte bör göra. Eller det tycker jag i alla fall, du lever så klart ditt liv som du vill.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman


2 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.