Vid härden
Vid härden
Podd: Blir du ett bra minne?
0:00
-55:28

Podd: Blir du ett bra minne?

Semestertips och ett besök på Valhall blandas med anarkotyrraniets senaste tilltag tas upp vid härden denna gång. Och kanske den viktigaste frågan du kan ställa dig.
  • Det är väl klart att du ska semestra i Sverige i sommar. Det svenska angrips från alla håll, nu senast vårt själva ursprung då SVT falsifierar historien. Lär därför känna ditt land och din historia. Det kommer vara upp till oss att utbilda framtida generationer. Det hela är allvarligare än många förstår.

  • 15-åringar som mördas eller hamnar i knivslagsmål på skoltid verkar inte bekymra regeringen. Men när några AIK-supportrar ilsknar till på ett derby, ja då blir det krismöte hos regeringen. Det hela är orimligt, om man inte förstår hur anarkotyrannier fungerar.

  • När småbarnsåren är över kanske man funderar vad som återstår? Vad ska man hitta på. Plikten kallar alltjämt och här utvecklas några tankar kring detta.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.