Vid härden
Vid härden
Podd: Bara en niding ger upp sitt hemland
0:00
-1:16:05

Podd: Bara en niding ger upp sitt hemland

Det borde vara självklart: Vi ska försvara Sverige. Vi ska vara män och kvinnor som är kapabla att göra det. Vi ska ta saker på allvar. Lyssna och lär.

Inledningsvis behöver jag tydligen och tyvärr ta upp frågan om försvarsvilja och skillnaden mellan stat och folk; hemland och konstruerad nation. Men framförallt måste jag också försvara själva idén om att försvara sitt hemland.

Vi vänder oss sedan inåt, och tar itu med något mycket jobbigt, vilket är vårt själsliv. Men hur jobbigt det än må vara så är det nödvändigt att ta itu med sig själv om man ska kunna göra nytta i världen.

Det krävs hela män och kvinnor för att kunna frammana det allvar som krävs när det är allvarliga tider. Och där knyts detta avsnitt samman.

Share


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.