Vid härden
Vid härden
4. Sträck på er kvinnor
0:00
-1:05:23

4. Sträck på er kvinnor

Blandad kompott av ämnen i dag. Hänt denna vecka i historien plockar upp baltutlämningen bland annat, en blemma på Sveriges flagga minst sagt. Vem är Evert Stenmark förresten? Det får du veta om du lyssnar.

Söderman riktar en uppmaning till kvinnfolket att sträcka på sig och bryta sig loss ur den borgerliga självbilden som många tagit till sig. Är verkligen hemmafrun som hon berättats om idealet? Män vill inte ha våp, de vill ha och behöver starka kvinnor. Sist av allt är det inte alltid kul att få vad man förtjänar, fråga bara folk på Östermalm, där man nu skördar frukterna av de röster man lagt under årtioenden.

Musiken som spelas är “Mon Pays Me Fait Mal” av Docteur Merlin; “I morgon blir jag tolerant” av Nothung samt “Revolt” av Fyrdung. Musiken i programmet spelas i samarbete med Midgård records.

Vill du komma i kontakt med Magnus, skriv till: magnushaerd@protonmail.com

Länkar:

www.svegot.se
www.nordlighorisont.se
www.detfriasverige.se
www.logik.se
www.midgaardshop.com

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.