Vid härden
Vid härden
Podd: Svensk polis i islams tjänst
0:00
-1:13:19

Podd: Svensk polis i islams tjänst

Den största polisskandalen någonsin håller på att rullas upp. Om den men också om "försvunna" skattemedel och den förvridna skönhetssträvan som pågår tas upp vid härden denna gång.
  • 100 miljoner kronor har "försvunnit" från romska organisationer. Men detta verkar inte spela något roll om man hör vad myndigheterna säger. Det är horribelt att inse hur skattemedel missbrukas och bortförklaras med en axelryckning. Den moraliska korruptionen verkar nästan vara total när det är "andras" pengar det handlar om.

  • DN visar att svensk polis medvetet arbetat för att kringgå (bryta mot) den svenska grundlagen. Detta för att smeka muslimska organisationer medhårs, samt för att regeringen vill gå med i Nato. Det som hittills påvisats ger vid handen att detta är den största skandalen i svensk polis historia. Kåren sviker sitt uppdrag, vänder grundlagen medvetet ryggen och följer principen om att våld ger rätt.

  • Det började med att vi accepterade en ansiktslyftning här och utslätning där. Det naturliga förfallet skulle bekämpas, inte omfamnas. Naturen skulle betvingas. Nu lever vi i en tid när det naturliga hatas och föraktas, där människor skär, fyller, lyfter och förlänger det Gud givit dem. Det er en mardröm helt i strid med det sunda idealistiska livsprogram som borde visa oss vägen framåt.

  • Inspirerad av japansk haiku levereras ett upprop mot ensamhetsnormen. Var inte en ö, gör det svåra och lev kanske lite bättre.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.