Vid härden
Vid härden
Podd: Lyssna till din Fylgia
0:00
-59:58

Podd: Lyssna till din Fylgia

Svenska kyrkan tappar hundratusentals medlemmar men bryr sig inte alls verkar det som. Kanske är deras företrädare psyksjuka som extremvänstern är enligt en ny rapport. Tröts finns, hos din Fylgia.
  • Jag gick ur svenska kyrkan och det är tydligt att de inte bekymrar sig om medlemstappet. Hundratusentals har lämnat och när kyrkan säger att de vet varför, så ljuger de. Samtidigt växer andra samfund i Sverige, så det knakar.

  • Ny forskning visar att vänsterextremister också gärna är både psykopater och/eller narcissister. Inte så konstigt ropar vi alla i kör.

  • Känner du till din Fylgia? Eller till och med, känner du till att du har en Fylgia? Om inte så kommer du nog känna dig lite tryggare och lite mer till freds efter att jag fått lära dig om denna följeslagare som finns hos dig just precis nu, från att du föddes och till strax innan du dör.


Kära lyssnare,

Dela gärna denna podd vidare. Om du uppskattar den så finns det nog andra som också skulle göra det. Så, det vore ju en välgärning.

Prenumerera gärna på Härden om du inte redan gör det, och gör du det så kanske du också vill stötta arbetet ekonomiskt? Uppdatera din prenumeration till en betald variant, eller skicka en gåva via Swish:

Nummer: 0762475672

Vid Swish, skriv “gåva". Om du swishar så är det en gåva utan något som helst krav på motprestation, någonsin.

Åter igen, jag tackar för ditt stöd

Magnus Söderman

0 Comments
Vid härden
Vid härden
Vid härden berättas berättelser från förr och kommenteras det senaste nytt. Djupare tankar blandas med inspirerande musik. Självklart finns alltid tid för de stora och små livsstilsfrågorna.