Playback speed
×
Share post
Share post at current time
0:00
/
0:00
2

Video: Sex och barn hör inte ihop

Tillåts sexualiseringen av barn fortgå så kommer vi få se samma utveckling som i Tyskland. Vill du ha "onanirum" på dagis, eller tänker du sätta ner foten och säga ifrån innan det går för långt?
2

Bakgrund:

På daghem i Tyskland har det inrättats "rum för sexuell utforskning", där små barn uppmuntras att röra vid sig själva och delta i sexuella lekar med andra barn.

Share

I den tyska delstaten Nordrhen-Västfalen har minst två daghem lanserat idén om säkra utrymmen dit små barn kan dra sig tillbaka för att onanera, eller som ett daghem i Kerpen uttrycker det, "upptäcka och tillfredsställa sig själva fysiskt".

Den tyska tidningen Die Welt rapporterar hur daghemmet hävdar att de erbjuder "barn frihet att prova barnslig sexualitet" och insisterar på att "onani är något normalt" och att inrättningen anser att det är "av stor vikt" att tillåta detta i sina lokaler.

I ett annat daghem i delstaten, i staden Rheinberg, uppmanas barnen att "leka doktor" och utforska andras kroppar. De regler som utfärdats av daghemmet uppmuntrar barnen att välja vem man "utforska" och att göra det "försiktigt". Man lägger till att "inga föremål får föras in i kroppsöppningar".

Bli prenumerant och hjälp mig att kunna fortsätta med detta arbete.

Det är partiet De gröna som driver på detta och deras barnminister Josephine Paul säger i en kommentar att det inte går att hindra ”sexuellt beteende hos barn”. Kopplingen till pedofili inom De gröna är inget nytt, vilket bland annat SVT skrivit om.

I filmen nämner jag hur man placerade barn hos pedofiler i Berlin. Detta, och om barnhem som drevs av pedofiler i landet, kan ni läsa mer om i ett reportage i The New Yorker. Angående RFSU:s skrift om "barns sexualitet" kan du läsa mer om den hos Världen idag. Som ett exempel på vad RFSU spred då kommer här ett citat ur skriften:

"Somchai får ta av sig byxorna och kalsongerna så att doktor Axel kan lyssna med stetoskopet på hans stjärt och ge honom en spruta. Somchai tycker att det pirrar och känns varmt i hela kroppen när han ligger naken och blir undersökt av Axel [...] Sen får Maria vända på sig och Axel lyssnar med stetoskopet på hennes mage och snippa. Maria tycker att det känns jätteskönt i kroppen när hon blir undersökt och hon blir alldeles röd och varm om kinderna."


Uppskattar du mitt arbete?

⟹ Du kan enkelt stödja Härden genom att teckna en betald prenumeration. Jag "låser" så lite som möjligt men en del exklusivt material får du som tack för ditt stöd. Bland annat Högläsning vid härden.

⟹ Du kan också skicka en gåva via Swish till 0762475672.

⟹ Hjälp gärna till att sprida ordet genom att dela mina artiklar vidare! Visst är det fler svenskar som skulle behöva läsa dem?

Ett stort tack för ditt stöd,
Magnus Söderman

2 Comments
Vid härden
Vid härden
Authors
Magnus Söderman